divendres, 31 de desembre de 2010

Llibres recomanats per a regalar a infants i jovens

Il·lustració de Maria Marcolin
El Col·lectiu de literatura Pep Sempere ha fet públic el seu llistat de llibres recomanats en valencià i castellà per a edats escolars. Podeu consultar-lo en l'enllaç que us deixem (http://dl.dropbox.com/u/449082/BibliografiaColij2009.pdf ) i també podeu visitar la seua pàgina punxat sobre les paraules de col·lectiu. Us reproduïm una part del que el col·lectiu diu sobre la bibliografia:
"Aquesta bibliografia és un producte del treball continuat d’un equip de mestres des de 1983. En tot aquest temps cadascú dels llibres que aquí apareixen, i molts altres que no hi són, han estat llegits i debatuts, partint d’un anàlisi de continguts i d’utilització del llenguatge, dut a terme de la forma més rigorosa que hem estat capaços.
El resultat és una extensa relació de llibres, recomanats per edats (entenent aquesta recomanació de manera flexible, llibres aconsellables a partir d’un nombre concret d’anys), amb gran varietat de temes i plantejaments, que neix amb la vocació de ser un instrument que ajude a mestres, famílies, personal de biblioteques… a triar aquells llibres que van a posar en mans de xiquetes i xiquets, i a aquestos a apropar-se a la millor literatura que coneixem."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada